ua en ru

У Києві пройшла акція на підтримку Сенцова

У Києві пройшла акція на підтримку Сенцова Фото: акція в Києві (РБК-Україна)

Учасники акції також підтримали інших українських політв'язнів

У Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на підтримку утримуваного в Росії Олега Сенцова та інших українських політв'язнів. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

На акції була сестра Сенцова Наталія Каплан, яка подякувала присутнім за підтримку. Учасники акції вимагали звільнити Сенцова та інших політв'язнів, які утримуються в РФ і окупованому Криму. Акція почалася з флешмобу, в ході якого присутні в "тюремних робах" з ланцюгами пройшлися по Майдану.

Крім того, напередодні чемпіонату світу з футболу в Росії учасники акції підписали символічну "червону картку" Кремлю від Києва, а також написали на футбольному м'ячі імена всіх політв'язнів. Планується, що картку та м'яч віднесуть до посольства Росії.

У Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку СенцоваУ Києві пройшла акція на підтримку Сенцова

Фото: акція на підтримку Сенцова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акція на підтримку Сенцова пройде у 71 місті світу.