ua en ru

В Києві сталося ДТП за участю судді

В Києві сталося ДТП за участю судді Фото: ДТП (УНІАН)

Аварія сталася біля Житомирської траси

У Києві біля Житомирської траси сталася аварія, учасником якої став суддя. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

"Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Усатов Дмитро Дмитрович їхав на своєму Ford Mustang, д. н. з. AI3388CA, їхав по вулиці Оборони Києва в бік Житомирської траси. В якийсь момент не розгледів, що їде по смузі зустрічного транспорту і зміг частково відреагувати лише тоді, коли фари зустрічного Renault, д. н. з. AA8532OE, виявилися майже під капотом. Попередньо, удар прийшовся в колесо Renault, від чого автомобіль відкинуло на узбіччя, а потім, перевернувшись на бік, зміг зупинитися лише в кількох сантиметрах від дерева (цю версію ще належить підтвердити слідству) ", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що водій Renault з травмами хребта госпіталізований. Лікарі швидкої констатували сильне алкогольне сп'яніння судді Усатова.

Повідомляється, що по прибуттю на місце події, дружина судді викликала йому ще одну швидку, яку заблокували місцеві жителі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави Володимиру Найді, який спровокував смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Києві.