ua en ru

У Києві сталася сутичка між противниками Маршу рівності і членами ЛГБТ-спільноти

У Києві сталася сутичка між противниками Маршу рівності і членами ЛГБТ-спільноти Фото: сутички на Володимирській (РБК-Україна)

Відбулася також незначна сутичка між активістами і правоохоронцями

Біля "червоного" корпусу університету імені Тараса Шевченка у Києві відбулася сутичка між противниками "Маршу рівності" і представниками ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляє з місця події кореспондент РБК-Україна.

Зазначено, що до головного корпусу КНУ імені Т. Шевченка підійшло кілька представників ЛГБТ-спільноти, в одного з яких був прапор організації.

"Один з активістів мітингу проти "Маршу рівності" підбіг до нього і зірвав цей прапор і став його топтати, після чого втік до своїх однодумців. Після інциденту до нього підійшла дівчина з обмеженими можливостями, представниця ЛГБТ-спільноти, і її почали штовхати і ображати", - передає кореспондент.

Повідомляється також, що в конфлікт втрутилися спецназівці, після чого сталася незначна сутичка між активістами і правоохоронцями.

згодом правоохоронцям вдалося відтіснити представників ЛГБТ-спільноти. На даний момент інцидент вичерпано.

Організатори мітингу проти "Маршу рівності" вимагають від своїх учасників перебувати на пішохідній зоні вул. Володимирська, ніж вони обмежують прохід по ній.

altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: сутички на "Марш рівності" (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка по вул. Володимирська проходить мітинг супротивників "Марш рівності".