ua en ru

У Києві сталася стрілянина в ресторані

У Києві сталася стрілянина в ресторані Фото: місце стрілянини в київському ресторані (прес-служба НПУ)

Зловмисники з місця події втекли

У Києві під час конфлікту в одному з ресторанів сталася стрілянина, яка призвела до важкого поранення однієї людини. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції у Facebook.

Зазначено, що о 19:37 суботи, 28 жовтня 2017 року, на лінію 102 надійшла інформація про те, що в ресторані по вул. Євгена Коновальця у Печерському районі відбувся конфлікт між чотирма невідомими.

"У розпал чоловік кавказької зовнішності дістав зброю та вистрілив. У результаті потерпілий отримав вогнепальне поранення в голову: його в тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу. Зловмисники втекли", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, нині на місці працює слідчо-оперативна група, правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями. Оперативники розшукують підозрюваних.

Під час конфлікту у столичному ресторані поранили чоловіка Потерпілий отримав вогнепальне поранення в голову, його забра...

Опубліковано Поліція Києва 28 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області в місті Первомайське сталася стрілянина, внаслідок якої поранення отримали щонайменше троє людей.