ua en ru

Під Харковом сталася стрілянина, 3 поранених

Під Харковом сталася стрілянина, 3 поранених Фото: гільза на місці стрілянини (facebook.com/police.kharkov)

Стрілянина сталася в місті Первомайське

У Харківській області в місті Первомайське сталася стрілянина, внаслідок якої поранення отримали щонайменше троє людей. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції у Facebook.

Зазначено, що 27 жовтня до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення з Первомайської лікарні про те, що до санпропускника звернулися три молодики з тілесними ушкодженнями. Згідно з довідкою медиків, стан здоров'я постраждалих задовільний.

"Працівниками поліції було встановлено, що близько 02:00 потерпілі перебували в місті Первомайське біля торгових кіосків, де з невстановлених причин невідомий здійснив у їхньому напрямку постріли зі зброї", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, 18-річний хлопець отримав ушкодження у вигляді непроникаючої вогнепальної рани грудної клітини та вогнепальну рану стегна та був госпіталізований до хірургічного відділення лікарні.

Своєю чергою 28-річний чоловік також отримав тілесне ушкодження у вигляді вогнепальної проникаючої рани стегна, а 19-річний хлопець отримав вогнепальне поранення голені.

На Харківщині поліцейські розшукують невідомого, який стріляв в бік перехожих з невстановленої зброї З місця події полі...

Опубліковано Поліція Харківщини 28 жовтня 2017 р.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. КК 296 (хуліганство), проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особи, яка скоїла цей злочин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Харкова чоловік серед білого дня влаштував стрілянину по перехожих із балкона.