ua en ru

У Києві стався вибух у житловому будинку, проводиться евакуація

У Києві стався вибух у житловому будинку, проводиться евакуація Фото: вибух у Києві (Pixabey)

На даний момент через вибух в Києві евакуювали близько 20 осіб

У Києві сьогодні, 26 липня 2017 року, стався вибух у житловому будинку на Голосієво, проводиться евакуація. Про це повідомили у головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не можемо сказати в зв'язку з чим. Вибух стався на другому поверсі в результаті чого сталося руйнування перекриття між першим і другим поверхом і в результаті вибуху сталася пожежа", - повідомила глава прес-служба ДСНС Світлана Водолага.

У відомстві наразі не повідомляють про жертви і постраждалих.

ЧП в Киеве, сейчас. Фоторепортаж. ул. Бурмыстенко, 12. Прогремел взрыв на первом этаже, во втором подъезде. Мощность взр...

Опубліковано dtp.kiev.ua 26 липня 2017 р.

Як повідомляє "112 Україна", вибух у Києві стався на вул. Бурмистренко, 12, на даний момент евакуювали близько 20 осіб.

В Киеве, на ул. Бурмистренко, 12, произошел взрыв в многоэтажном жилом доме. Сейчас проводится эвакуация жителей. Взрыв ...

Опубліковано Киев Оперативный 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявила про завершення робіт на місці вибуху будинку в Голосіївському районі в Києві. Зазначимо, вибух стався 8 липня о 13:27 у 3-поверховому житловому будинку по проспекту Голосіївському, 70, що в Голосіївському районі столиці, стався вибух невідомого походження.