ua en ru

Вибух будинку в Києві: ДСНС завершила роботи на місці інциденту

Вибух будинку в Києві: ДСНС завершила роботи на місці інциденту Фото: рятувальники (facebook.com/MNSTERNOPIL)

На місці вибуху у Голосіївському районі чергує наряд поліції

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявила про завершення робіт на місці вибуху будинку в Голосіївському районі в Києві. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Аварійно-відновлювальні роботи по демонтажу будівельних конструкцій були завершені ще в 02:15 9 липня. Однак, до 18:30 10 липня 2017 року, рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в м. Києві та рятувальники Київської служби порятунку залишалися на місці і допомагали жителям зруйнованого будинку евакуювати особисті речі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, також були встановлені розпірки для запобігання подальшого руйнування аварійних конструкцій будівлі. Відзначається, що в даний момент житловий будинок огороджений дерев'яним парканом. На місці чергує наряд поліції.

Вибух будинку в Києві: ДСНС завершила роботи на місці інциденту

Фото: вибух будинку в Голосіївському районі

Так, 8 липня о 13:27 у 3-поверховому житловому будинку по проспекту Голосіївському, 70, що в Голосіївському районі столиці, стався вибух невідомого походження.

В результаті вибуху сталося обвалення перекриття між 2 і 3 поверхами і даху на площі орієнтовно 3,6 тис. метрів квадратних, а потім загоряння обрушеного дерев'яних конструкцій на 3-му поверсі на площі 10 кв. м.

Вибух будинку в Києві: ДСНС завершила роботи на місці інциденту

Фото: вибух будинку в Голосіївському районі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після вибуху будинку в Києві на Голосіївському проспекті особисті речі його мешканців взяли під охорону.