ua en ru

У Києві призупинили рух червоної гілки метро

У Києві призупинили рух червоної гілки метро Фото: київське метро (РБК-Україна)

Причина припинення руху поки невідома

У Києві вранці 26 лютого 2018 року тимчасово призупинили рух червоної гілки метро. Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти "Київ Оперативний".

"Святошинсько-Броварська лінія (червона гілка) тимчасово закрита. Причина поки невідома, чергова просить скористатися наземним транспортом", - йдеться в повідомленні.

Внимание! Святошинско-Броварская линия (красная ветка) временно закрыта. Причина пока неизвестна, дежурная просит воспользоваться наземным транспортом. Фото - Андрей Харченко

Опубліковано Киев Оперативный 25 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 18 лютого в Києві одночасно закрилися сім станції метро. Зокрема, були закриті станції метро "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого, "Хрещатик", "Театральна", "Університет", "Палац спорту" і "Золоті ворота". Станції закриті на вхід і вихід, пересадочні вузли також не працювали, потяги проїжджали ці станції без зупинок. Пізніше прес-служба Київського метрополітену опублікувала повідомлення, що станції були закриті після анонімних повідомлень про замінування.

Наголошується, що до поліції зателефонував анонім. Чоловік розповів, що став свідком розмови між двома невідомими, які обговорювали вибух на п'яти станціях метро.