ua en ru

У Києві затримали банду поліцейських, які грабували громадян на залізничному вокзалі

У Києві затримали банду поліцейських, які грабували громадян на залізничному вокзалі Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Затриманим оголошено про підозру

У Києві правоохоронці затримали банду поліцейських, які грабували громадян на залізничному вокзалі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"Сьогодні вночі слідчими прокуратури міста Києва спільно із співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки НП України за сприяння керівництва Департаменту патрульної поліції на Центральному залізничному вокзалі м. Києва проведено спецоперацію по затриманню 5 працівників патрульної служби, які упродовж тривалого часу здійснювали напади на подорожуючих громадян та їх пограбування", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що затримані під час несення служби на території Центрального залізничного вокзалу Києва затримували громадян, які самостійно подорожували або перебували напідпитку й незаконно застосовували щодо них спецзасоби, а також непомірне фізичне насильство й грабували їх.

"На даний час встановлено причетність зловмисників до щонайменше10 нападів на громадян, які були скоєні ними з березня по вересень поточного року. Крім того, у ході проведення негласних слідчих дій задокументовано факти "кришування" вказаними поліцейськими кишенькових злодіїв з подальшим перерозподілом між собою коштів, викрадених у громадян", - йдеться у повідомленні.

Наразі затриманим правоохоронцям оголошено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посад.

СТОЛИЧНОЮ ПРОКУРАТУРОЮ ЗАТРИМАНО 5 ПОЛІЦЕЙСЬКИХ, ЯКІ УПРОДОВЖ КІЛЬКОХ МІСЯЦІВ БИЛИ ТА ГРАБУВАЛИ ГРОМАДЯН НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві правоохоронці затримали банду грузинів, які систематично нападали та грабували підприємців.