ua en ru

У Києві на Позняках обмежать рух транспорту на півтора року

У Києві на Позняках обмежать рух транспорту на півтора року Фото: перекиття руху (sai.gov.ua)

Перекриття руху у Києві триватиме до 30 листопада 2019 року у зв’язку із реконструкцією електричної підстанції

У Києві в районі Позняки на вулицях Здолбунівській та Припʼятській із 1 червня тимчасово обмежать рух транспорту на 18 місяців. Відповідне рішення було ухвалено Київською міською державною адміністрацією (КМДА), йдеться у повідомленні адміністрації.

Крім того, буде також перекрито рух тротуаром у зв’язку із реконструкцією електричної підстанції "Позняки" та будівництвом транзиту 110 кВ ТЕЦ-5 Позняки.

"Публічному акціонерному товариству "Київенерго" доручено погодити в управлінні патрульної поліції у Києві та подати на затвердження до департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівельних робіт, а також забезпечити на цей час вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що роботи мають завершитись до 30 листопада 2019 року. Після цього "Київенерго" також має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину у межах розриття.

Нагадаємо, у зв’язку із проведенням у Києві фіналу Ліги Чемпіонів-2018 муніципальна влада повинна забезпечити 1,5-кілометрову зону безпеки навколо стадіонів (перекриття доріг, - ред.), безкоштовний і добре організований проїзд гостей до місця проведення матчу, високий рівень правопорядку і доступну кваліфіковану медичну допомогу в разі необхідності.