ua en ru

У Києві поліція затримала іноземця за зберігання наркотиків

У Києві поліція затримала іноземця за зберігання наркотиків Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наркотики зберігав 23-річний іноземець, студент столичного вишу

У Києві поліція затримала іноземця за зберігання наркотиків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві у Facebook.

"У рамках операції "Мігрант" працівники управління протидії наркозлочинності вилучили у студента столичного вишу канабіс", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали іноземця у Солом’янському районі - на бульварі Чоколівському, під час поверхневого огляду у нього виявили канабіс у чайних пакетиках.

"Правоохоронці з’ясували, що затриманий - 23-річний іноземець, студент столичного вишу, який раніше не мав проблем із законом. Під час проведення добровільного огляду кімнати у гуртожитку, в якій жив зловмисник, працівники поліції виявили у нього канабіс", - йдеться у повідомленні.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, іноземцю загрожує до трьох років позбавлення волі.

У Києві оперативники затримали іноземця за зберігання наркотиків у чайних пакетиках (ФОТО) У рамках операції «Мігрант» п...

Опубліковано Поліція Києва 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області правоохоронці знайшли дві схованки зі зброєю та наркотиками.