ua en ru

В Києві поліція розслідує травмування водія через цеглу, що впала на автомобіль

В Києві поліція розслідує травмування водія через цеглу, що впала на автомобіль Ілюстративне фото (mashintop/facebook.com)

Потерпілий доставлений в лікарню

Національна поліція розслідує травмування водія в Києві, на автомобіль якого біля станції метро "Берестейська" впала цегла. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події", - повідомили в поліції.

Згідно з інформацією поліції, потерпілий доставлений в лікарню, йому надають необхідну медичну допомогу.

В Києві поліція розслідує травмування водія через цеглу, що впала на автомобільВ Києві поліція розслідує травмування водія через цеглу, що впала на автомобільВ Києві поліція розслідує травмування водія через цеглу, що впала на автомобіль

Фото (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше сьогодні з'явилася інформація про те, що в Києві з Берестейського мосту на автомобіль впав шматок бетону. Пасажира автомобіля госпіталізували. При цьому рятувальники першого аварійно-рятувального взводу встановили, що падіння фрагмента з Берестейського мосту не було