ua en ru

У Києві поліція вилучила у пасажира метро зброю та набої

У Києві поліція вилучила у пасажира метро зброю та набої Фото: поліція

Чоловікові загрожує до трьох років ув’язнення

У Києві поліція вилучила у пасажира метро зброю та набої. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві у Facebook.

"На станції метро "Вокзальна" правоохоронці виявили у чоловіка ніж кустарного виробництва та набої калібру 5,45 мм. Розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час поверхневого огляду працівники поліції метрополітену виявили у сумці пасажира ніж у чохлі та набої.

Правоохоронці встановили, що зброю перевозив 46-річний уродженець Черкаської області. Чоловік пояснив, що знайшов ніж та набої на транспортній зупинці у Херсонській області під час гостювання у своїх знайомих та залишив собі як сувенір.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до трьох років ув’язнення.

У столичній підземці поліція вилучила у чоловіка холодну зброю та набої На станції метро «Вокзальна» правоохоронці вияв...

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі виявили дві схованки зі зброєю та боєприпасами.