ua en ru

У Києві на Подолі розширили пішохідну зону і змінили рух транспорту

У Києві на Подолі розширили пішохідну зону і змінили рух транспорту Владислава Лебедєва facebook

З 1 травня буде розширена пішохідна зона на Контрактовій площі

У Києві на Подолі з 1 травня буде розширена пішохідна зона на Контрактовій площі, а також буде вдосконалено рух транспорту. Про це повідомив департамент транспортної інфраструктури КМДА в Facebook.

"З Контрактової площі будуть прибрані бетонні блоки, що огороджували транзитний проїзд перед центральним корпусом Києво-Могилянської академії. Відтепер буде перекрито заїзд на площу з вулиці Іллінської. Залишиться, але буде відгороджений, транзитний проїзд вулицею Григорія Сковороди. Тож до пішохідної зони буде приєднано комплекс Братського монастиря Києво-Могилянської академії. Тепер транспорт, який рухався перед Києво-Могилянською академією, рушить з іншого боку кварталу, вулицею Волоською, напрям руху якою змінюється на протилежний. Також на вулиці Набережно-Хрещатицькій зменшаться затори завдяки перенесенню лівого повороту на Поділ з вулиці Спаської на вулицю Хорива", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з вулиці Набережно-Хрещатицької лівий поворот з двох смуг регулюватиметься світлофором, на вулицю Хорива, а лівий поворот на вулицю Спаську буде закритий.

В той же час лівий поворот з вулиці Верхній Вал на вулицю Межигірську буде встановлений через вулиці Костянтинівську і Хорива.

Крім того, встановлено роздільники потоків на вулиці Хорива між вулицями Межигірською та Костянтинівською.

На Подолі розширюється пішохідна зона і змінюється схема руху З 1 травня на Подолі буде розширено пішохідну зону на...

Опубліковано Департаменту транспортної інфраструктури КМДА 27 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в Києві з 27 квітня 2018 року буде обмежено рух на Набережному шосе.