ua en ru

У Києві відкрили новий сервісний центр МВС

У Києві відкрили новий сервісний центр МВС Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У сервісному центрі можна буде зареєструвати авто, а також змінити дані у свідоцтві про реєстрацію 

У центрі Києва відкрили новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України, де можна від 30 хвилин до 2 годин з вівторка по суботу зареєструвати автомобіль, змінити необхідні дані у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Відкриття сервісного центру за адресою: вул. Миколи Грінченка, 18 відбулося сьогодні, 31 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

Як зазначається у прес-релізі, сервісний центр працюватиме без обідніх перерв, неділя та понеділок - вихідні дні.

Новий сервісний центр оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, також тут є планшет для оцінки якості надання послуг і веб-камера, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру. Окрім цього, на прилеглій до адмінбудівлі території облаштовано майданчик з якісним освітленням для проведення експертного огляду транспортних засобів.

"Це вже четвертий новий сервісний центр МВС у Києві", - сказав заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

За словами начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія, до кінця року планується запуск ще двох таких сервісних центрів у місті Києві.

"Окрім цього, до кінця року ми зможемо запустити ще ряд інноваційних сервісів. Восени у нас буде динамічний період - ми плануємо найближчим часом запустити персональний електронний кабінет водія, надати доступ до історії авто та інформації про операції, проведені у сервісних центрах МВС, кількість власників транспортних засобів, порушення ПДР... Також ми плануємо запустити онлайн-реєстрацію на отримання послуг у сервісних центрах МВС", - сказав Криклій.

Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ опубліковало відомості про транспортні засоби та їх власників, починаючи з 1 січня 2013 року.

Вказано, що таким чином за номером автівки можна дізнатись, де/коли вона була зареєстрована та рік її виробництва.

Як раніше писало РБК-Україна, муніципальні інспектори 27 вересня отримають повноваження складати адміністративні протоколи, виписувати штрафи, а також евакуювати неправильно припарковані автомобілі.