ua en ru

У Києві близько 100 мітингувальників перекрили рух біля Кабміну

У Києві близько 100 мітингувальників перекрили рух біля Кабміну Фото: Кабінет міністрів України

Мітингувальники пропускають лише громадський транспорт

Біля Кабінету міністрів України вранці 20 серпня близько сотні мітингувальників частково перекрили рух автотранспорту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Під час проведення санкціонованого мітингу близько 100 громадян вийшли на проїжджу частину дороги біля Кабінету міністрів України і перекрили рух автомобілів, крім громадського транспорту", - повідомили в міліції.

Як зазначається, правоохоронці звернулися до громадян, які влаштували мітинг під Кабміном, з проханням звільнити проїжджу частину і пояснили, що за перекриття руху передбачена кримінальна відповідальність.

Також міліція звернулася до водіїв з проханням тимчасово обрати інший маршрут прямування.

Нагадаємо, що 11 серпня в Голосіївському районі біля будівництва незадоволені місцеві жителі влаштували мітинг. Пізніше близько 40 осіб перекрили рух транспорту по проспекту Голосіївському в напрямку станції метро "Голосіївська". Повідомлялося, що серед мітингувальників були агресивно налаштовані громадяни.

"Після подій близько 40 громадян було доставлено до Голосіївського райуправління міліції, їх особи встановлені. Чоловіки допитані і відпущені. У них вилучено ряд предметів, які направлені для проведення експертизи", - повідомили в міліції після затримання активістів.

Відзначимо, як повідомлялося, під час підготовки та відзначення 24-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України буде перекрито дорожній рух у столиці.