ua en ru

У Києві обмежать рух на Московському мосту

У Києві обмежать рух на Московському мосту Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

Рух обмежать 5 листопада з 09:00 до 17:00

У Києві 5 листопада 2017 року в зв'язку з виконанням ремонтних робіт на Московському мосту через р. Дніпро і мосту через р. Десенка буде обмежено рух транспорту. Про це повідомляє "Київавтодор" Facebook.

Повідомляється, що з 09:00 до 17:00 у зв'язку з виконанням робіт з ремонту асфальтобетонного покриття на Московському мосту через річку Дніпро і мосту через річку Десенка буде обмежено рух транспорту у першій смузі руху в напрямку житлового масиву Троєщина.

Нагадаємо, у центрі Києва з 29 листопада по 31 січня частково обмежать рух транспорту на Володимирському проїзді у зв'язку з новорічно-різдвяними святами.

Повідомляється, що з 29 листопада 2017 року по 31 січня 2018 буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів вздовж Володимирського проїзду (від вул. Малій Житомирській до Михайлівської площі). Крім того, у святкові дні, 19 і 31 грудня, 1 і 7 січня вводяться тимчасові обмеження на рух усіх видів транспортних засобів вздовж Володимирського проїзду (від будинку № 23 на вул. Софійської до Михайлівської площі) і на вул. Володимирській (від провулка Рильського до Володимирського проїзду).