ua en ru

У Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброї

У Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброї Фото: у Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброї

Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі

Співробітники Національної поліції вилучили в одному з гаражів Солом'янського району столиці арсенал зброї. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"Під час відпрацювання території працівники Солом'янського управління поліції виявили в гаражі місцевого жителя арсенал боєприпасів, у тому числі 56 патронів до гладкоствольної зброї, 28 патронів із маркуванням 280:82, предмет, схожий на димову шашку, мінний підривник, запали до гранат та електродетонатор", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що зловмисником виявився раніше судимий 45-річний киянин. Він повідомив, що знайшов боєприпаси 3 роки тому під час прибирання в гаражі. Киянин додав, що знайдені речі належать його знайомій, яка мала доступ в приміщення.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

У Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброїУ Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброїУ Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброїУ Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброїУ Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброїУ Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброї

Фото: у Києві в одному з гаражів вилучили арсенал зброї

Нагадаємо, в Конотопі під час проведення оперативно-розшукової діяльності поліція знайшла в житловому будинку велику кількість зброї.