ua en ru

На Сумщині поліція вилучила арсенал зброї в житловому будинку

На Сумщині поліція вилучила арсенал зброї в житловому будинку Фото: поліція знайшла арсенал зброї в житловому будинку

В гаражі підозрюваного знайшли наркотики

В Конотопі під час проведення оперативно-розшукових заходів поліція знайшла в житловому будинку велику кількість зброї. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Сумської області.

Поліцейські отримали інформацію про те, що троє жителів Конотопа зберігають зброю та боєприпаси за місцем проживання.

Згідно з даними прес-служби під час санкціонованого обшуку поліція вилучила понад 3000 набоїв різного калібру, 3 гранати РГД-5, два пістолети, рушниці, порох та військове спорядження.

"В гаражі одного з чоловіків знайшли марихуану, амфетамін та обладнання для виготовлення важких наркотиків", - зазначає Микола Лушпієнко, начальник Нацполіції Сумської області.

Наразі поліцейські встановлюють канали надходження та мету зберігання зброї. За наявною інформацією, боєприпаси постачав військовослужбовець однієї з військових частин області для подальшої реалізації.

"Усі четверо фігурантів злочину затримані і дають пояснення слідчим. Вирішується питання щодо обрання стосовно них запобіжного заходу. Проти чоловіків розпочате кримінальне провадження за ст.263 ч.1 КК "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами"", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Києва чоловік з ножем напав на жінку.