ua en ru

У Києві утворилися численні затори

У Києві утворилися численні затори Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

У центрі Києва спостерігається ускладнення руху

У Києві сьогодні ввечері, 4 жовтня 2018 року, утворилися численні затори на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Google Maps.

Згідно з даними сервісу, на правому березі столиці затори утворилися на Подолі, Куренівці, Оболоні, Печерську, Лук'янівці, а також частково на Великій Окружній дорозі в районі "Теремків".

Зокрема, затори спостерігаються на Голосіївському проспекті, проспекті Валерія Лобановського, бульварі Дружби народів, бульварі Тараса Шевченка, Хрещатику, Набережному шосе, проспекті Перемоги, вул. Вадима Гетьмана, Повітрофлотському проспекті, в районі станцій метро "Площа Льва Толстого", "Дружби Народів", "Нивки", "Берестейська", "Академмістечко".

Крім того, ускладнено рух на мосту Метро і при виїзді на Північний міст з боку "Петрівки".

На лівому березі Києва пробки спостерігаються в районі станцій метро "Дарниця", "Бориспільська", а також на Позняках і в районі Дарницької площі.

У Києві утворилися численні затори

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні з 27 вересня вступили в силу нові правила паркування автомобілів. Зокрема, серед нововведень фотофіксація порушень і безконтактні штрафи.

Крім того, повідомлялося, що патрульна поліція в місцях концентрації автопригод з 8 жовтня почне використовувати пристрої для вимірювання швидкості TruСam.