ua en ru

У Києві невідомі підпалили мікроавтобус, постраждав водій

У Києві невідомі підпалили мікроавтобус, постраждав водій Фото: поліція (РБК-Україна)

Водія було госпіталізовано з опіками

У Києві невідомі підпалили мікроавтобус, у результаті чого постраждав водій. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначається, що вночі до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Дарвіна. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на адресу.

"По прибуттю до поліцейських звернувся чоловік, який пояснив, що декілька місяців тому за довіреністю надав свій автомобіль знайомому, який займається перевезеннями. Проте нещодавно у телефонній розмові він повідомив, що автобус згорів, а сам перебуває у лікарні", - сказано у повідомленні.

Так, поліція встановила, що потерпілий - мешканець Києва, який отримав замовлення на перевезення.

"Очікуючи пасажирів, киянин вирішив перекласти особисті речі до багажника. Знаходячись позаду авто, відчув, як на нього пролилась рідина, після чого спалахнуло полум’я. Автомобіль згорів, потерпілого із опіками доставили до лікарні", - інформує прес-служба поліції.

altaltaltalt

Фото: місце події

Наразі правоохоронці встановлюють обставини загоряння автівки. Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Відомості про подію належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження та надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, у кінці травня у місті Мостиська Львівської області невідомі підпалили одну із загальноосвітніх шкіл.