ua en ru

У Києві чоловік отримав довічне ув'язнення за вбивство військового

У Києві чоловік отримав довічне ув'язнення за вбивство військового Фото: прокуратура Києва (РБК-Україна)

Цей чоловік також здійснив замах на водія таксі

Дарницький районний суд Києва засудив 28-річного чоловіка, який вбив військовослужбовця та здійснив замах на водія таксі, до довічного позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

У прокуратурі зазначають, що на вулиці Тепловозній зловмисник завдав ножове поранення в шию водію таксі, який його підвозив. Потім через 20 хвилин неподалік вулиці Драгоманова напав на ще одну людину - 43-річного військовослужбовця.

"Зловмисник наніс офіцеру несумісні з життям ножові поранення, - йдеться у повідомленні.

У Києві чоловік отримав довічне ув'язнення за вбивство військовогоФото: вилучене знаряддя злочину

Чоловіка затримали. У нього вдома провели обшуки і знайшли ніж, яким він скоїв злочини. Також проведені цитологічні та молекулярно-генетичні експертизи, протоколи упізнання та слідчого експерименту, стали доказами винуватості чоловіка.

"Рішенням Дарницького районного суду міста Києва зловмисника засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в ніч на 20 серпня в Харкові чоловік влаштував стрілянину в мерії. В результаті інциденту постраждали охоронець і патрульний, який приїхав на виклик. Згодом співробітник поліції помер. Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили стрілка, його особа встановлюється. Пізніше з'явилося відео перестрілки в центрі Харкова.