ua en ru

У Києві вилучили арсенал боєприпасів, які планувалося використати на мітингу під Радою

У Києві вилучили арсенал боєприпасів, які планувалося використати на мітингу під Радою Фото: В'ячеслав Аброськін (npu.gov.ua)

Арсенал виявили в одному з гаражів у Солом‘янському районі Києва

У Києві правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів, які планувалося використати на мітингу під будівлею Верховної Ради України. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Вчора працівники Національної поліції спільно з СБУ в ході санкціонованого судом обшуку в одному з гаражів у Солом‘янському районі Києва вилучили арсенал: гранати, боєприпаси, вибуховий пристрій, автомат, які планувалося використовувати одним з "мітингувальників" під ВР", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Аброськіна, "цьому проплаченому мітингувальнику за 1000 гривень в день" найближчими днями буде повідомлено про підозру.

Він також додав, що це не остання спроба провокацій з метою дестабілізація ситуації в державі, але правоохоронці до цього готові.

Вчора працівники Національної поліції спільно з СБУ в ході санкціонованого судом обшуку в одному з гаражів у Солом‘янськ...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактами подій під Верховною Радою України поліція відкрила три кримінальні провадження.