ua en ru

У Києві евакуювали більше тисячі людей після дзвінків про замінування вокзалу і лікарні

У Києві евакуювали більше тисячі людей після дзвінків про замінування вокзалу і лікарні Фото: поліція Києва проводить перевірку (РБК-Україна)

У "замінованій" лікарні не виявили вибухівку

У Києві після дзвінків про замінування залізничного вокзалу та лікарні евакуювали більше тисячі людей. Про це у Facebook повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

За словами Блищик, до поліції надійшли повідомлення про замінування лікарні, ТРЦ "Гулівер" та залізничного вокзалу. Поліція Києва проводить перевірку, залучені фахівці вибухотехнічної служби.

"Проводилася евакуація: з лікарні - 150 осіб (перевірку завершено, небезпечних предметів не виявили), з вокзалу - 900 осіб, в "Гуллівері" евакуація триває", - зазначила Блищик.

#ВАЖЛИВО Три анонімні повідомлення про замінування: лікарня та «Гулівер» у Печерському районі та центральний залізничний...

Опубліковано Оксаною Блищик 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва евакуюють бізнес-центр і ТРЦ після повідомлення про вибухівку. Прес-секретар управління ДСНС в Києві Світлана Водолага в коментарі РБК-Україна підтвердила інформацію про анонімний дзвінок.

"По лінії 102 надійшов анонімний дзвінок про мінування. Поліція перевіряє...евакуація проводиться керівництвом ТРЦ", - зазначила вона.