ua en ru

У центрі Києва евакуюють бізнес-центр і ТРЦ після повідомлення про вибухівку

У центрі Києва евакуюють бізнес-центр і ТРЦ після повідомлення про вибухівку Фото: бізнес-центр Gulliver (РБК-Україна)

У столиці евакуювали відвідувачів та персонал бізнес-центру і ТРЦ Gulliver

У центрі Києва після повідомлення про мінування евакуювали бізнес-центр і торгово-розважальний центр Gulliver. Про це у Facebook повідомив співзасновник однієї з компаній, яка займає приміщення в бізнес-центрі.

"10 хвилин тому надійшла інформація про те, що ТРЦ і обидві вежі БЦ Gulliver заміновані. По всій видимості, мова йде про анонімний дзвінок. Йде евакуація всіх відвідувачів і орендарів, в тому числі і резидентів Creative Quarter", - повідомив Ілля Кенигштейн.

10 минут назад поступила информация о том, что ТРЦ и обе башни БЦ Gulliver заминированы. По всей видимости речь идет об ...

Опубліковано Ilia Kenigshtein 14 листопад 2017 р.
У центрі Києва евакуюють бізнес-центр і ТРЦ після повідомлення про вибухівкуУ центрі Києва евакуюють бізнес-центр і ТРЦ після повідомлення про вибухівку

Фото: евакуація з ТРЦ (РБК-Україна)

Прес-секретар управління ДСНС у в Києві Світлана Водолага в коментарі РБК-Україна підтвердила інформацію про анонімний дзвінок.

"По лінії 102 надійшов анонімний дзвінок про замінування. Поліція перевіряє ... евакуація проводиться керівництвом ТРЦ", - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові після повідомлення про мінування закрили 4 станції метро. За даними поліції, надійшло анонімне повідомлення про вибухівку на станціях "Пушкінська", "Спортивна", "Центральний ринок" і "Бекетова". Дані станції закрили на вхід та вихід, потяги рухаються без зупинок.

"Проводиться евакуація пасажирів, обслуговуючого персоналу. Здійснюється відведення транспорту від зазначених об'єктів", - додали в місцевій поліції.