ua en ru

У Києві директор дитячого благодійного фонду привласнив майже 40 тис. гривень

У Києві директор дитячого благодійного фонду привласнив майже 40 тис. гривень Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Наразі чиновника засуджено до одного року обмеження волі

У Києві директор дитячого благодійного фонду привласнив майже 40 тис. гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

"За участі Київської місцевої прокуратури №2 Дарницьким районним судом м. Києва оголошено обвинувальний вирок директору дитячого Благодійного фонду, який у власних корисливих цілях, заволодів грошовими коштами фонду", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чиновник, з метою заволодіння грошовими коштами, наданими для ремонту дитячих будинків-інтернатів, привласнив майже 40 тис. гривень, перерахувавши їх на фіктивне підприємство.

Наразі посадовця засуджено до одного року обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності.

Також суд зобов'язав посадовця відшкодувати завдані збитки у повному обсязі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві викрили "схему" привласнення понад 110 млн гривень електровагоноремонтного заводу.