ua en ru

У Києві буде частково обмежено рух транспорту на Набережному шосе

У Києві буде частково обмежено рух транспорту на Набережному шосе Фото: ремонт дороги (УНІАН)

Рух транспорту буде обмежено із 20:00 14 червня до 06:00 15 червня

У Києві в ніч на 15 червня 2017 року буде частково обмежено рух транспорту на Набережному шосе. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Рух транспорту Набережним шосе (на ділянці від транспортної розв’язки з бульваром Дружби Народів у напрямку мосту Метро) частково обмежать із 20:00 14 червня до 06:00 15 червня. У цей час на зазначеній ділянці триватиме фрезерування дорожнього покриття", - йдеться у повідомленні.

Водіїв закликають заздалегідь планувати свої маршрути і з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із ремонтом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуючий обов’язки голови Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор" Славомір Новак пропонує зменшити максимальну швидкість руху транспорту на дорогах у населених пунктах до 50 км/год.

"Всі європейські країни згодні, що першочерговим ворогом пішоходів і водіїв є швидкість.. Потрібно почати говорити про збільшення штрафів за швидкість і зниження швидкості у містах із 60 до 50 км/год… У європейських містах обмеження швидкості становить 50 км/год, а в особливих пунктах - 30 км/год", - підкреслив в.о. голови держагентства.