ua en ru

У Києві активісти рушили автопробігом до дому Порошенка

У Києві активісти рушили автопробігом до дому Порошенка Фото: автопробіг до будинку президента (РБК-Україна)

Зібралася колона з близько 15 машин

У Києві активісти, які брали участь в демонстрації "Марш за відставку Порошенка", рушили до площі, звідки планують автопробігом відправитися до будинку президента України Петра Порошенка. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

На площі зібралася колона з близько 15 машин. Поліція, яка в центрі забезпечує громадський порядок в центрі Києва, не пропускає автоколону і перешкоджає активістам.

У Києві активісти рушили автопробігом до дому ПорошенкаУ Києві активісти рушили автопробігом до дому ПорошенкаУ Києві активісти рушили автопробігом до дому ПорошенкаУ Києві активісти рушили автопробігом до дому ПорошенкаУ Києві активісти рушили автопробігом до дому ПорошенкаУ Києві активісти рушили автопробігом до дому Порошенка

Фото: автопробіг до будинку президента (РБК-Україна)

Активісти повідомили, що планують мирний протест під будинком президента - будуть мітингувати та дивитись, як охороняють оселю.

Нагадаємо, вранці 18 березня 2018 року в Києві на Майдані Незалежності почався "Марш за відставку Порошенка". Активісти почали розбирати на Майдані Незалежності конструкції, встановлені напередодні.

При розборі конструкцій постраждав один з активістів - його вдарило металевою трубою по голові. У прес-службі поліції, коментуючи ситуацію з одним постраждалим, заявили, що "поліція не буде провокувати ситуацію".