ua en ru

У Києві адвоката засудили до 8,6 років ув'язнення за напад на співробітницю університету

У Києві адвоката засудили до 8,6 років ув'язнення за напад на співробітницю університету Фото: адвоката засудили до 8,6 років ув'язнення

Адвокат взяв в заручники співробітницю інституту, переплутавши її з дружиною секретаря РНБО

Шевченківський райсуд столиці підтримав позицію Київської місцевої прокуратури №10 та оголосив вирок адвокату, який з ножем напав на співробітницю київського університету, переплутавши її з дружиною секретаря РНБО. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Так, 25 травня 2016 близько 16:00 вказаний чоловік зайшов у приміщення столичного університету і з ножем накинувся на одну з працівниць закладу, яку помилково прийняв за дружину голови РНБО. Злочинні дії нападника вдалося припинити працівнику Управління державної охорони України.

Адвокат з Донецька визнаний винним у скоєнні злочинів, його засуджено до покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, двом суддям районного суду Дніпра, затриманим за фактом одержання неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Так, заступнику голови районного суду Дніпра призначений цілодобовий домашній арешт, співучаснику - судді цього ж суду - нічний арешт(з 22:00 до 6:00).