ua en ru

У Києві з 15 липня проїзд в метро подорожчає до 5 гривень

У Києві з 15 липня проїзд в метро подорожчає до 5 гривень Фото: Віталій Кличко (УНІАН)

Тарифи проїзду в метро подорожчають пропорційно на 1 гривню

З 15 липня проїзд у київському метро подорожчає до 5 гривень за разову поїздку. Про це повідомляє комунальне підприємство "Київський метрополітен" у Facebook.

"Якщо коротко, то +1 гривня пропорційно: разова поїздка - 5 гривень, при поповненні картки на 50 поїздок - 4,5 гривені, в проїзних - 3,7 гривні. З 15 липня", - йдеться в повідомленні КП "Київський метрополітен".

Якщо коротко, то +1 гривня пропорційно: - разова поїздка - 5 грн - при поповненні картки на 50 поїздок - 4,5 грн - в проїзних - 3.7 грн З 15 липня. kievcity.gov.ua/news/50771.html

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київська міська державна адміністрація (КМДА) розглядає можливість підвищення вартості проїзду в наземному транспорті і метро на 1 гривню.

"Одна поїздка в наземному транспорті (трамваї, тролейбусі, автобусі і фунікулері) буде коштувати 4 гривні. У метрополітені вартість разового проїзду планується встановити на рівні 5 гривень, по пластиковій карті - від 4,50 в залежності від кількості поїздок, а за проїзними квитками - від 3,87 гривні в залежності від типу проїзного. Тариф на проїзд у міській електричці становитиме 5 гривень за 1 поїздку", - повідомив Поворозник.