ua en ru

У Києві до 10 років в'язниці засуджено чоловіка, який виготовляв та збував амфетамін

У Києві до 10 років в'язниці засуджено чоловіка, який виготовляв та збував амфетамін Ілюстративне фото (pixabay.com-meineresterampe)

Вдома у затриманого виявили зброю

У столиці за участю Київської місцевої прокуратури №8 оголошено обвинувальний вирок 36-річному киянину, який незаконно виготовляв психотропну речовину амфетамін в особливо великих розмірах з метою збуту незаконно зберігав зброю за місцем свого проживання. Про це йдеться в повідомленні Facebook прес-служби прокуратури міста Києва.

Зокрема, повідомляється, зловмисник був затриманий в квітні минулого року. Під час поверхневого огляду автомобіля Porsche Cayenne правоохоронці виявили та вилучили 42,91 г психотропної речовини, обіг якого заборонений.

Пізніше, під час санкціонованого судом огляду місця проживання чоловіка виявлено обладнання для виготовлення амфетаміну, ручну осколкову гранату РГД-5 і уніфікований запал дистанційного дії, є вибуховим пристроєм промислового виготовлення і відноситься до бойових припасів.

На сьогодні місцевою прокуратурою повністю доведена вина чоловіка у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 313 та ч. 1 ст. 263 КК України.

Рішенням Святошинського суду зловмисника, раніше судимого за скоєння аналогічних злочинів, засуджений до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У КИЄВІ ДО 10 РОКІВ ТЮРМИ ЗАСУДЖЕНО ЧОЛОВІКА, КОТРИЙ НЕЗАКОННО ВИГОТОВЛЯВ НА ЗБУВАВ АМФЕТАМІН У столиці за участі...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 22 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, поліція затримала наркокур'єра з кокаїном на 600 тис. доларів.