ua en ru

З Києва до Вінниці планують запустити авіарейс

З Києва до Вінниці планують запустити авіарейс Фото: літак МАУ (flyuia.com)

Польоти будуть щоденні, тривалість - 55 хвилин

Міжнародні авіалінії України (МАУ) запускають новий рейс Київ-Вінниця. Перший політ заплановано на 25 березня. Про це передає прес-центр МАУ.

"Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" розширює мережу внутрішніх маршрутів і відкриває регулярне повітряне сполучення між Києвом та Вінницею", - йдеться в повідомленні.

Перший рейс запланованj на 25 березня на регіональному літаку Embraer-145 з двома класами обслуговування - бізнес та економ. Польоти будуть щоденні, тривалість - 55 хвилин. Мінімальна ціна квитка 827 грн. Час вильоту рейсу "Київ-Вінниця" - 20:20, "Вінниця-Київ" - 7:25.

"МАУ продовжує розширювати географію польотів в Україну. Зараз авіакомпанія вже з'єднує столицю з вісьмома обласними центрами і забезпечує зручні сполучення з міжнародними рейсами в аеропорту "Бориспіль". Відкриття прямих регулярних рейсів в ще одне українське місто - частина послідовної довгострокової програми розвитку повітряного сполучення в межах України. Тому, МАУ підключає ще один пункт у свою мережу і пропонує нашим співгромадянам і зарубіжним гостям ще більше можливостей для подорожей за доступними цінами", - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Нагадаємо, з України навесні планують запустити новий авіарейс в Чехію.