ua en ru

КМДА в рамках підготовки до Євро-2012 виділить 303 млн грн на реконструкцію транспортних розв'язок

В рамках підготовки до Євро-2012 столична влада впродовж 2011 р. планує виділити 303 млн грн з держбюджету на реконструкцію важливих транспортних розв'язок (біля ст. метро "Дніпро", на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе), на продовження Залізничного шосе і будівництво дороги від Подільського моста до проспекту Ватутіна. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов під час розширеного засідання колегії КМДА, повідомляє прес-служба відомства.

Глава КМДА також назвав інші об'єкти, де будуть активізовані споруди: продовження будівництва Куренівсько-червоноармійської лінії метрополітену до станції "Виставковий центр", завершення будівництва тролейбусної лінії від Амурської площі до вул. В.Касіяна, продовження будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро.
"Вперше в Україні рух електропоїздів буде здійснений довкола міста, що дозволить підвозити пасажирів транспортом великої місткості до пересадкових вузлів і скоротити час проїзду від Троєщини на правий берег до 20 хвилин", - коментуючи реалізацію проекту "Міська електричка", відзначив О.Попов.