ua en ru

КМДА: У Києві за сьогоднішній день від бурульок очищено більше 1 тис. 160 дахів будинків

В Києві за звітний день від бурульок та накрижень очищено понад 1 тис. 160 дахів (козирків), а також 1 тис. 934 небезпечних місця огороджено обмежувальними стрічками. Про це повідомили у Головному управлінні контролю за благоустроєм, передає прес-служба КМДА.

Інспектори профільного управління спільно з районними відділами благоустрою порушникам вручили 188 приписів з вимогою забезпечити прибирання закріпленої і балансової території від снігу та склали 42 протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За інформацією, яка надійшла від районних держадміністрацій, загалом місто від снігу прибирали 6 тис. 391 працівник комунальних служб міста, також було задіяло 469 одиниць техніки.
Крім того, упродовж доби використано 336,9 тонн піщано-соляної суміші.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов під час апаратної наради, яка відбулася у понеділок 30 січня, доручив головам районних держадміністрацій особисто проконтролювати належне очищення від снігу та посипання піском доріг, тротуарів та прибудинкових територій.

Раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак доручав терміново очистити покрівлі київських будинків від снігу та бурульок.