ua en ru

КМДА планує виділити 600 млн грн на програму реформування ЖКГ у Києві

КМДА планує виділити 600 млн грн на програму реформування ЖКГ у Києві. Про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами Р.Крамаренко, в даний момент готуються зміни в програмі соціально-економічного розвитку Києва в частині збільшення коштів програми на 800 млн грн. При цьому, оновлений проект програми соціально-економічного розвитку буде представлений депутатському корпусу 31 січня 2011 р.
"З цих 800 млн грн, 600 млн грн ми плануємо направити на реалізацію програми з реформування житлово-комунального господарства (ЖКГ). Нам необхідно відновити в цьому році близько 2 тис. ліфтів, провести величезну кількість ремонтних робіт в під'їздах багатоквартирних будинків. Також, буде потрібно додаткове фінансування на встановлення теплових лічильників і індивідуальних теплових пунктів, щоб зменшити затрати на теплову енергію"- зазначив Р.Крамаренко.
За його словами, близько 300 млн грн буде додатково заплановано на "організацію 1,5 км зони від стадіону Олімпійський до проведення Євро-2012".