ua en ru

КМДА направить снігоприбиральну техніку на розширення проїжджих частин на вулицях Борщагівській, Автозаводській та Дружби Народів

Київська міська державна адміністрація (КМДА) направить снігоприбиральну техніку на розширення проїжджих частин на вулицях Борщагівській, Автозаводській та Дружби Народів. Про це сьогодні, 26 березня, повідомив голова КМДА Олександр Попов під час наради стосовно ситуації на дорогах, повідомляє прес-служба КМДА.

Голова КМДА дав доручення максимально акумулювати роботи міських служб задля поліпшення пропускної спроможності найінтенсивніших місць руху транспорту.

"Я особисто оглянув усі в'їзди до міста, там наразі ситуація стабілізувалася. Нормально рухаються й мости. Утім є чимало ділянок, як у центрі, так і на околицях міста, рух на котрих ускладнено через сніг та роботу снігоприбиральної техніки. Я звертаюся до усіх автомобілістів із проханням за можливості відмовитися сьогодні та завтра від пересування приватним транспортом та скористатися громадським. Тим більше, що автобусний парк Києва уже працює на повну потужність", - підсумував Олександр Попов.

Також голова КМДА звернувся до головного управління ДАІ в місті Києві з проханням сприяти розблокуванню середмістя, координувати рух та допомагати водіям.

Водночас, у прес-службі департаменту ДАІ МВС України повідомили, що столичною міліцією мобілізовано всі можливості для того, щоб допомогти комунальним службам подолати наслідки негоди.

Читайте також: В Україні утруднений рух транспорту лише у Рівненській області та Києві, - ДАІ