ua en ru

КМДА демонтує Шулявський ринок "Азнавур"

Київська міська державна адміністрація демонтує Шулявський ринок. Прокуратурою видано припис на демонтаж торговельного майданчика "Азнавур" (Шулявський ринок), повідомляє прес-служба КМДА.
"Столична влада взялася за цивілізоване вирішення питання функціонування ринку "секонд-хенд" на Шулявці, яке вже понад рік працює без відповідних дозволів. Як поінформували в Солом'янській райдержадміністрації, договір на оренду земельної ділянки приватним підприємством "Азнавур" закінчився ще у березні 2010 року. Крім того, МАФи, встановлені на торговельному майданчику, працюють без необхідної дозвільної документації. Більше того, неодноразово на території ринку траплялися серйозні пожежі, які відчутно пошкодили опори Шулявського шляхопроводу, і призвели до необхідності ремонту даної транспортної споруди. Зважаючи на ці факти, а також на численні звернення мешканців району, які неодноразово скаржилися на незручності, спричинені роботою ринку, районна адміністрація звернулась до прокуратури з проханням вивчити ситуацію та вжити відповідних заходів", - йдеться в повідомленні КМДА.

Крім того, прес-служба КМДА повідомляє, що на ринку загалом працює близько 350 осіб. Тому керівництво Солом'янської райдержадміністрації направило представникам ринку "Азнавур" пропозиції щодо працевлаштування торговців в інших закладах торгівлі Києва.