ua en ru

Кожен четвертий кандидат від "Відродження" став депутатом ОТГ, - попередній підрахунок

Кожен четвертий кандидат від "Відродження" став депутатом ОТГ, - попередній підрахунок Фото - РБК-Україна

За результатами підрахунку, депутатами ОТГ обрані 55 представників "Відродження"

На місцевих виборах в об'єднані територіальні громади (ОТГ) 29 жовтня були висунуті 206 кандидатів у депутати, при цьому обрані депутатами ОТГ 55 представників від партії "Відродження" або кожен четвертий кандидат. Про це свідчать результати попереднього підрахунку голосів, проведеного спостерігачами "Відродження", повідомляє прес-служба політсили.

Наголошується, що на місцевих виборах в ОТГ 29 жовтня 2017 року партія "Відродження" висувала кандидатів у 24 ОТГ.

Згідно з інформацією партії, кандидати від "Відродження" отримали мандати депутатів у 6 областях: Одеській, Миколаївській, Харківській, Полтавській, Сумській і Дніпропетровській. При цьому представники партії обрані депутатами у 80% ОТГ, де "Відродження" брала участь у виборах.

Підрахунок голосів ще триває, у зв'язку з чим кількість обраних депутатів від партії "Відродження" може збільшитися, зазначили в прес-службі політсили.

Як зазначає перший заступник глави партії "Відродження" Володимир Пилипенко, це вже четверті вибори в ОТГ, в яких бере участь політична сила. За його словами, з кожними новими виборами результативність партії зростає.

"Наша стратегія на виборах – не в кількості висунутих кандидатів, а в їх якості. Якщо подивитися на динаміку результатів виборів в ОТГ за останні півтора року, ми побачимо, що ефективність нашої політсили зросла більш, ніж в 2 рази. Якщо раніше обиралися депутатами близько 12% з висунутих кандидатів, потім – 17%, то сьогодні цей показник більше 25%. Кожен четвертий наш кандидат став депутатом ОТГ. Ще один фактор успіху партії "Відродження" на виборах ОТГ – це наш формат партійного будівництва. Ми будуємо нашу політсилу за принципом політичної децентралізації, розвиваємо сильні місцеві осередки і постійно проводимо роботу в регіонах, для нас проблеми людей – першочергові. Тому всім обраним депутатам від партії "Відродження" я бажаю плідної роботи в найближчому майбутньому", – сказав Пилипенко.