ua en ru

У Казахстані затримали другого підозрюваного в стрілянині в Алмати

У Казахстані затримали другого підозрюваного в стрілянині в Алмати Фото: в Алмати затримали другого підозрюваного у стрілянині

У МВС запевняють, що ситуація в місті зараз стабільна

В Алмати затримали другого підозрюваного в стрілянині. Так було затримано чоловіка, який перебував поруч зі спільником, який намагався проникнути в будівлю РУВД. Про це повідомляє місцеве видання NUR.KZ з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ Казахстану.

"Співробітниками органів внутрішніх справ встановлено і затримано особу, яка перебувала поруч зі злочинцем, який намагався проникнути в РУВС міста Алмати. Перевіряється його причетність до можливого вчинення протиправних діянь", - відзначили в прес-службі.


Підкреслюється, що в даний час ситуація в місті стабільна і перебуває під контролем правоохоронних органів, а інформація про нібито стрілянину в різних районах міста Алмати не відповідає дійсності.

Нагадаємо, раніше поліція затримала одного з нападників.

Як повідомлялося, в Алмати невідомі відкрили стрілянину по поліцейським, є загиблі. У місті був оголошений режим контртерористичної операції, жителів закликали не залишати домівки і уникати місць масового скупчення людей.