ua en ru

Катар спростила оформлення віз для громадян України

Катар спростила оформлення віз для громадян України Фото: закордонний паспорт України (РБК-Україна)

Українці тепер будуть отримувати візу відразу по приїзду в країну

Катар спростив порядок оформлення візових документів для громадян 80-ти держав, у тому числі і України. Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

"9 серпня 2017 Міністерство внутрішніх справ і Управління з питань туризму Держави Катар повідомили про прийняття рішення про введення з 09.08.2017 року спрощеного режиму оформлення візових документів для в'їзду в Катар для громадян 80-ти країн світу, в т. ч. для громадян України", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з новими процедурами, громадяни України звільняються від необхідності заздалегідь оформляти необхідні документи для в'їзду в Катар - вони зможуть отримувати візу по приїзду в країну терміном дії 30 днів з таким же терміном перебування в країні, який може бути продовжений на аналогічний період . Віза може бути оформлена як одноразова, так і багаторазова.

#ConsNews 9 серпня 2017 року Міністерство внутрішніх справ та Управління з питань туризму Держави Катар повідомили про...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба міграції відзначає істотне зниження попиту на оформлення закордонних паспортів.