ua en ru

Касько прокоментував допит в ГПУ

Касько прокоментував допит в ГПУ Фото: Касько прокоментував допит в ГПУ

ГПУ оголосила підозр3 за статтею про шахрайство в особливо великих розмірах

Екс-заступник генерального прокурора України Віталій Касько прокоментував допит в ГПУ. Про це він повідомив в ефірі "5 каналу".

"Справи Пшонки закриваються, а я третій раз на тиждень ходжу на допит в Генеральну прокуратуру", - заявив він.


Він також підкреслив, що в назві кримінального провадження йдеться про зловживання службовим становищем посадовими особами Мін'юсту.

" А з якого приводу - теж важко прокоментувати, тому що навіть у назві цього кримінального провадження йдеться про зловживання службовим становищем посадовими особами Мін'юсту. У Мін'юсті я ніколи не працював, із змісту допиту також не зрозумів, за великим рахунком, для чого мене викликали ", - сказав він.

Нагадаємо, 14 квітня, Печерський суд Києва відмовив у задоволенні клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою екс-заступнику генерального прокурора України Віталію Касько, призначивши запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Крім того, Генеральна прокуратура України не закрила, а призупинила кримінальні справи стосовно екс-генпрокурора Віктора Пшонки, колишнього глави НБУ Ігоря Соркіна і екс-голови СБУ Олександра Якименко.