ua en ru

Каськів подав клопотання про політичний притулок

Каськів подав клопотання про політичний притулок Фото: Каськів подав клопотання про політичний притулок

Крім того, суд Панами визначив для Каськіва заставу в 600 тис. доларів

Суд Панами обрав для екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. доларів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник генерального прокурора Євген Єнін.

"Цієї ночі (за київським часом) Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. доларів і обмежив його пересування м. Панама. Як тільки він заплатить гроші, його відпустять з-під варти", - написав Єнін.

За його словами, Каськіва зобов'язали два рази в тиждень відзначатися у відділенні місцевої поліції.

Крім того, наголошується, що Каськів подав клопотання про політичний притулок.

"Готовність Каськіва до співпраці з українськими правоохоронцями виявилася "липою". Скороченої процедури екстрадиції не буде. Каськів подав клопотання про політичний притулок. Шанси на задоволення вкрай низькі, однак це додатковий час", - додав Єнін.

Цієї ночі (за київським часом) Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис дол США та обмеж...

Опубліковано Eugene Enin 9 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд Панами заарештував екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва на 40 діб.