ua en ru

Кандидат в нардепи по 223 округу заявив, що Левченко подав у ЦВК неправдиву інформацію про місце роботи

Один з кандидатів в нардепи в 223 окрузі Олег Бойко зареєстрував заяву до ЦВК в якій стверджує, що інший кандидат Юрій Левченко подав неправдиву інформацію Центрвиборчкому про місце роботи, йдеться в статті "Хто такий MR. Юрій Левченко?", на Голос.UA.

За інформацією ЦВК Юрій Левченко працює керівником аналітичної служби ВО "Свобода", але за даними Управління кадрів Апарату Верховної Ради України, він працює на держслужбі помічником народного депутата. "З листа Управління кадрів Апарату Верховної Ради України № 20-5/4408 від 12 листопада 2013 достовірно підтверджується, що Левченко Юрій Володимирович, з 11 березня 2013 до теперішнього часу працює на посаді помічника-консультанта народного депутата України Тягнибока О.Я.", - йдеться в повідомленні.

"Також Левченко стверджує, що з відзнакою закінчив у 2005 році економічний факультет Лондонської Школи Економіки та Політичних Наук (Лондонський Університет, Великобританія), а в 2007 році - магістратуру в Магдебурзькому Університеті імені Отто фон Геріке (Німеччина). Вартість освіти в Лондоні - 12 тис. фунтів на рік. Левченко навчався три роки, а це - 36 тис. фунтів або майже 483 тис. грн за три роки. І це без урахування вартості проживання в одному з найдорожчих міст світу - Лондоні. При тому, що за інформацією, доступною з відкритих джерел, його мати - вчителька, а батько - моряк... Звідки такі гроші на освіту?", - ставить питання автор.