ua en ru

Кандидат у нардепи по 132 округу подав скаргу до ЦВК на Корнацького

Кандидат у народні депутати по округу №132 (Миколаївська обл.) Олег Найда (« Радикальна партія») подав до Центральної виборчої комісії (ЦВК) скаргу щодо порушення кандидатом у нардепи від «Батьківщини» Аркадієм Корнацький ч.2. ст. 53 закону «Про вибори народних депутатів», згідно з якою, політична партія може висувати кандидатом тільки свого члена або безпартійного. Про це повідомляє прес-служба Олега Найди.

Раніше Олег Найда подав до райвідділу УМВС України в Миколаївській області заяву, що Аркадій Корнацький приховав у своїй автобіографії факт свого членства в партії «Народний Союз «Наша Україна» (НСНУ). «В автобіографії, підписаної Корнацький та поданої до ЦВК про реєстрацію Корнацького як кандидата в народні депутати, зазначено, що він є безпартійним. Але це не відповідає дійсності, оскільки загальновідомим є факт перебування Корнацького на той момент і зараз членом політичної партії НСНУ», - сказано в заяві Найди.

Він підкреслив, що цей факт підтверджується довідкою виконкому обласної організації НСНУ від 7 липня ц.р. Крім того, додав Олег Найда, Аркадій Корнацький досі є депутатом Першотравневої райради від партії «Наша Україна».