ua en ru

Кандидат від “Батьківщини” переміг конкурента від Партії регіонів на виборах до Броварської райради

Кандидат від «Батьківщини» на посаду депутата Броварської районної ради (Київська обл.) В`ячеслав Суботін переміг конкурента від Партії регіонів на дострокових виборах, що відбулись 23 жовтня у с. Погреби з результатом, відповідно, 34% проти 10%. Про це повідомляє прес-служба БЮТ.
Вибори відбулись через смерть одного з депутатів райради.
«Моя перемога не подобається діючій владі, тому сьогодні все робиться для того, аби вибори визнати недійсними. Мене намагалися зняти з виборів два рази, без будь-якої на те серйозної причини, але з допомогою жителів с.Погреби, які повірили мені та підтримали, вибори відбулись на користь «Батьківщини», - сказав Суботін.
Одразу після оприлюднення результатів голосування, В'ячеславу Субботіну зателефонували з тервиборкому та проінформували, що з'явились скарги, від невідомих людей. Тервиборчком планує своє засідання на 25 жовтня.
Голова Київської обласної організації (КОО) партії «Батьківщини», народний депутат Костянтин Бондарів, коментуючи результати виборів, заявив, що «рейтинг «Батьківщини» на Київщині дуже високий... Ми максимально відстояли результат та не допустили фальсифікації. Минулорічна спроба влади знищити нашу силу, як єдину опозиційну, нас зробила лише сильнішими, а люди, як і раніше, довіряють нам і розраховують лише на нас».
Нагадаємо, минулої осені через клонування партійних осередків КОО партії «Батьківщини» остання не брала участі у виборах до Київської обласної ради та більшості місцевих рад. Сьогодні у судах відкриті кримінальні справи проти фальсифікаторів.