ua en ru

Поліція Канади пред'явила підліткам звинувачення в незаконному зберіганні зброї

Поліція Канади пред'явила підліткам звинувачення в незаконному зберіганні зброї Фото: 12-річну дівчинку звинуватили в незаконному зберіганні зброї

Поліція висунула звинувачення в незаконному зберіганні зброї 6 підліткам і 3 дорослим

В Канаді пред'явили звинувачення в незаконному зберіганні зброї 6 підліткам і 3 дорослим людям за підсумками спецоперації, проведеної в одному з житлових будинків на півночі мегаполісу. Про це повідомляє CTV.

Як наголошується, всього було затримано 10 осіб. Серед них дівчатка 12 і 16 років, два 16-річних та два 17-річних підлітка. Згідно з канадськими законами, їх імена не називаються, так як вони вважаються неповнолітніми. Також були заарештовані 18-річний Абдуллахі Хассан, 24-річна Ніколь Бранд і 39-річна жінка, ім'я якої не розкривається.

У загальній складності поліція висунула проти цих людей 111 звинувачень, що стосуються незаконного та неналежного зберігання зброї, боєприпасів, а також підробці серійних номерів на зброю. Серед вилученого арсеналу, в тому числі, виявилися два пістолета-кулемета.

Повідомляється, що зараз поліція з'ясовує причини зберігання зброї в будинку обвинувачених.

Нагадаємо, російські правоохоронці повідомляють, що у вівторок, 15 листопада, у Сімферополі затримали зі зброєю громадянина України, який імовірно є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України.