ua en ru

Канада вводить нові санкції проти чиновників РФ і Криму

Канада вводить нові санкції проти російських і кримських чиновників в якості відповіді на "незаконні, небезпечні і односторонні дії путінського режиму в Криму, що відбулися у вихідні".

Канада вводить нові санкції проти російських і кримських чиновників в якості відповіді на "незаконні, небезпечні і односторонні дії путінського режиму в Криму, що відбулися у вихідні". Про це заявив канадський прем'єр-міністр Стівен Харпер, передає Reuters.

"Уряд знову оголошує про введення більшої кількості економічних санкцій та обмежень на в'їзд деяким високопоставленим чиновникам з Росії, України і, в особливості, Криму", - сказав прем'єр-міністр журналістам у ході зустрічі з українським послом напередодні запланованого на 22 березня 2014 р. візиту Харпера в Київ.

"Я серйозно вважаю, що ми повинні продовжувати чинити тиск і зберігати санкції, а також продовжувати приймати серйозні заходи для припинення такої поведінки. Те, що зробив путінський режим, не може залишатися безкарним і не може бути прийнято", - зазначив Харпер.