ua en ru

Кадрові питання винесуть на розгляд Ради після ухвалення рішень в комітетах

Кадрові питання винесуть на розгляд Ради після ухвалення рішень в комітетах Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Кадрові питання включаються до порядку автоматично, без попереднього узгодження

Кадрові питання винесуть на розгляд Верховної Ради (ВР) після того, як відповідні рішення будуть прийняті на профільних комітетах ВР. Про це сьогодні на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів заявив голова ВР Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Голови профільних комітетів пообіцяли до четверга це питання вирішити на своїх комітетах, хочу нагадати, що кадрові питання включаються до порядку денного автоматично, без попереднього узгодження. Як тільки буде рішення комітетів, ми зможемо відразу ці питання розглянути на сесії ВР", - заявив Парубій.

У свою чергу, голова фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов зазначив, що на поточному пленарному тижні парламент невідкладно розгляне питання щодо кадрового складу НКРЕКП.

Серед кадрових питань, найближчим часом має розглянути Рада, - також склад Центральної виборчої комісії та Рахункової палати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітет парламенту з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи буде рекомендувати Кабміну розірвати трудові договори з керівниками Держгеонадр як такі, що не витримали випробувальний термін.