ua en ru

У Кабміні розповіли, за рахунок яких коштів відновлять постачання гарячої води у Києві

У Кабміні розповіли, за рахунок яких коштів відновлять постачання гарячої води у Києві Фото: Олександр Саєнко (РБК-Україна)

Рішення було прийнято після оцінки реальних потреб у фінансуванні

Субвенція комунальному підприємству "Київтеплоенерго" у розмірі 729 мільйонів гривень, яка дозволить відновити постачання гарячої води, буде профінансована за рахунок коштів з бюджету реформи державного управління. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко у своєму Facebook.

Він зазначив, що це рішення було прийнято після оцінки реальних потреб у фінансуванні, а саму стратегію реформи державного управління незабаром мають переглянути.

У Кабміні розповіли, за рахунок яких коштів відновлять постачання гарячої води у Києві

"До речі одним з джерел субвенції планується перерозподіл частини коштів, передбачених на цей рік на програму реформи державного управління. Ми прийняли це рішення, оцінивши реальні потреби у фінансуванні, які будуть у нас до кінця року", - написав Саєнко.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що Кабінет міністрів України вирішить проблему можливого зриву опалювального сезону в Києві. Уряд готовий прийняти всі рішення, які дозволять Києву вирішити проблему можливого зриву опалювального сезону, яка виникла через накопичення боргів в обсязі понад 729 млн гривень. Так, прем'єр дав відповідні доручення, насамперед Міністерству фінансів, провести всі необхідні процедури.

Раніше РБК-Україна повідомило, що "Київтеплоенерго" почне переговори про прийняття заборгованості "Київенерго".