ua en ru

У Кабміні розповіли про деталі плану відновлення України

У Кабміні розповіли про деталі плану відновлення України Фото: Олег Немчінов, міністр Кабінету міністрів України (Віталій Носач, РБК-Україна)

План з відновлення України, який представлять в Лугано (Швейцарія) в найближчі дні, буде охоплювати всі сфери життя країни. Над ним працювали близько 2 тисяч осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра Кабінету міністрів України Олега Немчінова в ефірі телемарафону.

"Це комплексний план, що стосується перерозподілу всієї економіки країни... У цьому плані є значна складова, пов'язана з гуманітарними та соціальними питаннями, реформою державного управління, з реформою Збройних сил та інші. Ті 24 робочих групи, які працювали, охоплюють всі сфери суспільного життя", - підкреслив міністр.

Також він зазначив, що під час конференції в Швейцарії представлять інвестиційні проекти, які "можуть зацікавити не тільки в плані відбудови України, а й подальшого перезавантаження економіки країни".

"Окремо (будуть представлені - ред.) інфраструктурні об'єкти, над якими працювали, і це конкретні проекти, які можуть бути реалізовані конкретними інвесторами або донорами", - додав Немчінов.

Варто зауважити, що презентація плану відбудеться 4-5 липня в місті Лугано.